-

4 ADET DÜKKÂN BİR ADET KAFETERYA'NIN TEMELİ DUALARLA ATILDI

Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 4 adet dükkân ve bir adet kafeteryanın temel atma töreni gerçekleşti. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yeni yapılan dükkânların mimarisinde tarihi dokuya yer verileceğini işaret etti.

4 ADET DÜKKÂN BİR ADET KAFETERYA'NIN TEMELİ DUALARLA ATILDI
03 Eylül 2014 - 15:51
Otobüs Terminali karşısı Özel Aksaray Hastanesi yanında Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 4 adet dükkân ve bir adet kafeteryanın temel atma törenine Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı M.Fatih Yıldırıcı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Atar, Eczacılar odası yöneticileri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Temel atma töreni sırasında konuşma yapan ve işyerleriyle ilgili teknik bilgiler veren Başkan Haluk Şahin Yazgı, “Bugün 5 adet dükkânımızın temelini atacağız. Burada 4 dükkânı eczane için ayırdık. Bir dükkânı da kafeteryaya dönüştüreceğiz. Eczane için ayırdığımız alan 53 metrekare, kafeterya için 70 metre kare mutfağı ve 105 metrekare açık teras alanı olacak. Yine dükkânların cephesinde traverten taş kaplaması yapılacak. Cephesinde Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden desenlerini çelik levhalara kesilmesiyle tarihi dokuyu canlandırma yapacağız. Bu hizmeti 90 günlük iş günü içinde bitirilmesini belirledik. İnşallah daha kısa zamanda bitirip hep beraber açılışını yaparız”

Yapılan konuşmanın ardında kurban kesimi kesildi.  Dualar edilerek temel atma törenine geçildi. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte butona basarak yeni yapılacak işyerlerinin temeline ilk harcı attı ve hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum