-

AHİKA 2020 YILI ŞUBAT AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI NİĞDE'DE YAPILDI

Ahiler Kalkınma Ajansı Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı Niğde Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığındaki toplantı, Niğde Valisi, Aksaray, Kırıkkale ve Kırşehir Valileri ile Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol’un katılımıyla gerçekleştirildi.

AHİKA 2020 YILI ŞUBAT AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI NİĞDE'DE YAPILDI
20 Şubat 2020 - 14:15
Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığındaki toplantı, Niğde Valisi, Aksaray, Kırıkkale ve Kırşehir Valileri ile Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol’un katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Toplantı, bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararlarla ilgili çalışmaların değerlendirilmesi ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi sunulması ile başladı. Ardından Yönetim Kuruluna yıllık birim ve Ajans faaliyetleri ve 2019 yılı bütçe uygulama sonuçları sunuldu. Toplantı 2019 Yılı İmalat Sanayiinde Kurumsallaşma ve Verimlilik programı ile Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı hususunda Genel Sekreter görüşü ile başarılı bulunan projelerin Yönetim Kurulu onayına sunulması ile devam etti.

Gelecek 1 ay içerisinde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi sunulmasının ardından toplantı diğer konuların görüşülmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum