-

AK PARTİ AKSARAY AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKANLIĞINDAN GÖNÜL DOSTLARINA ZİYARET

AK Parti Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığı “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Gönül Dostlarını ziyaret etti.

AK PARTİ AKSARAY AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKANLIĞINDAN GÖNÜL DOSTLARINA ZİYARET
03 Aralık 2018 - 13:38
Gönül Dostları Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Ayşegül Türk, TürkiyeÖzel Sporcular Federasyonu Aksaray ŞubeBaşkanıŞükranGevenç, il yönetimi üyeleri çocuklarla bir araya geldi.

 

Etkinliğin düzenlendiği alana giren engelli bireylerden oluşan mehteran takımı, katılımcılara büyük coşku yaşatırken performanslarıyla kendilerine hayran bıraktı. Büyük beğeni toplayan etkinlikte marşa herkes eşlik etti. Daha sonra engelli çocuklar günün anısına AK Parti Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığının daha önceden hazırlattığı pastayı birlikte kesti.

 

AK Parti Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı Türk, engellilere saygının, onlara yaşama sevinci verdiğini belirterek, “AK Parti olarak her zamanki gibi engellilerin hayatını paylaşmak için çocuklarımızıziyaret ederek gönül aldık” dedi.

 

Engellilik konusunun yalnızca engelli bireyleri ve ailelerini ilgilendirmediğini anlatan Türk, engelliliğin sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmesi gerektiğini söyledi.

 

Türk, “Engelli olmalarına rağmen hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için, birer güç kaynağıdır. Tüm zorluklara rağmen, spordan sanata, edebiyattan siyasete. eğitimden çalışma hayatına, her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadele takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diliyorum. Tüm Engelli vatandaşlarımızın sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam geçirmesini diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum