-

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANLIĞINDA TEK İSİMDE İTTİFAK EDİLDİ

Ak Parti Koordinatör Milletvekil Tamer” Tek İsimde İttifak Edildi” Dedi...

AK PARTİ AKSARAY İL BAŞKANLIĞINDA TEK İSİMDE İTTİFAK EDİLDİ
04 Aralık 2014 - 17:33
     20 Aralıkta yapılacak olan Ak Parti Koordinatör Milletvekili İsmail Tamer “ İl Başkanlığına tek isimle gidilecek. Bu konuda üç Milletvekili ve Belediye Başkanı Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Soylu huzurunda ittifak edildi” dedi.

     Gazeteci yazar Erdoğan Kaya’ya TBMM odasında açıklamalarda bulunan Koordinatör Milletvekili şu açıklamalarda bulundu:

  “ ilçelerde birlik ve beraberlik içinde seçimleri tamamladık. Sadece Eskilde iki adayla seçime gidildi, seçim sonunda da adaylar kucaklaşarak birlik beraberlik görüntüsü verdi. Buda bizi sevindirmiş ve huzurlu bir seçim tamamlanmıştır.

      Merkez ilçede de Milletvekillerimiz bir aday üzerinde ittifak ederek seçime gidildi. Bu seçimde sorunsuz ve birlik içinde tamamlandı. Ümit ediyorum ki il Başkanlığı seçimi de tek adayla birlik ve beraberlik içinde tamamlarız.

      Genel Merkezimizin ana düşüncesi çatlak çıkmadan tek adayla seçime gitmektir. Aksaray’da bazı ufak tefek rahatsızlıklar vardı. Eski Belediye Başkanı ile mevcut Belediye Başkanı arasındaki kırgınlıkları ben devreye girerek bir araya getirdim. Bu kırgınlıkta son bularak bir barış sağlandı.

     Genel Merkezimizin talimatları üzerine Aksaray’ın üç Milletvekili ve Belediye Başkanı bir Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Süleyman Soylu ile bir araya gelerek tek aday üzerinde ittifak edilmiştir.

      Bu ittifaka bende bizzat şahidim, bu adayla seçime gideceğiz. Çatlak sesin çıkmamasını ve partimizi rahatsız edip huzursuzluk çıkarmaya çalışanlara müsaade etmeyiz. Yapılan mutabakata herkes uymak durumundadır.

      Seçimlerde tartışma ve kavga istemeyen bir partiyiz bu şekilde de olacağına inanıyorum. Seçim sonrasında partimizde birlik ve beraberlik oluşması partimiz menfaatinedir” dedi.

 

 

Haber : Erdoğan Kaya

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • AKİL ADAM
    9 yıl önce

    Adam daha önceki kongrede partiyi mahkemeye verdi. şimdi il başkanlığında mutabakat sağlandı deniyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler.rnacaba vekiller kapalı kapılar ardında birbirini yerken bu anlaşma nasıl sağlandı .yakında kokusu çıkar.