-

AK PARTİ AKSARAY MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri belde ziyaretlerine yoğun katılımlarla ara vermeden devam ediyor.

AK PARTİ AKSARAY MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
17 Ekim 2018 - 16:08
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’ün önderliğinde Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Merkeze Bağlı Helvadere Kasabasını ziyaret ederek belde halkı ile bir araya geldi. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan AK Parti heyeti belde halkının taleplerini dinledi. AK Parti Genel Merkezin talimatları doğrultusunda vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçimler üzerine istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Aktürk, vatandaşların sorunlarını yerinde görmek istediklerini belirtti.

Vatandaşın sorun ve taleplerinin dışında yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de çalışmalar yürüttüklerini aktaran Aktürk, “Sorunları yerinde görüp, tespit ettiğimiz zaman eminiz ki daha sağlıklı sonuçlara ulaşırız. Çalışmalarda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı örnek alıyoruz.Durmadan, yorulmadan gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

Hizmet üretirken de halkın içinde olmak, vatandaşın talepleri doğrultusunda hizmetler üretmek gerekir. Teşkilat olarak bize düşen vatandaşın yanında olmak, bire bir görüşmek derdini dinlemek, sıkıntısını çözmek, acısını, hüznünü, mutluluğunu paylaşmaktır. Beldelerimizi sadece seçim zamanında hatırlamadığımızı bu yüzdenden Merkez İlçe Teşkilatı olarak beldelerimize sürekli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Halkımızın da buna karşılık olarak partimize karşı duydukları memnuniyetlerini partimize verdiği destekler ile gözlemliyoruz. AK Parti ailesi olarak her fırsatta halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum