-

AK PARTİ HEYETİ ESKİ SANAYİ CADDESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında çarşı esnaflarını ziyaret eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve beraberindeki Ak partili heyet, Eski sanayi caddesinde esnafları tek tek ziyaret ederek hasbıhal etti.

AK PARTİ HEYETİ ESKİ SANAYİ CADDESİ ESNAFLARINI ZİYARET ETTİ
08 Ağustos 2014 - 17:38
Başkan Yazgı ve beraberindeki heyete büyük ilgi gösteren eski sanayi caddesi esnafları, Aksaray’da ve tüm Türkiye’ye güven ve istikrar ortamının devam etmesi için Pazar günü yapılacak seçimlerde tercihlerinin bu yönde kullanacaklarını ifade ederek “Bizler yaşadığımız şehirde ve ülkede önce güven ve istikrara bakarız. Hamd olsun son 12 yıldır ülkemizde bunu yaşıyoruz. Bu istikrarın devam etmesi içinde Pazar günü sandık başına giderek vatandaşlık görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz.”dediler.

Bu arada esnaf gezisi sırasında yolda karşılaştığı vatandaşların çok büyük ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’da içme suyu, ulaşım ve birçok konudaki sorunların üstesinden gelineceğini belirterek Vatandaşlara “Sizler rahat olun biz şehrimiz ve halkımız için ne gerekiyorsa en iyisini yapacağız” diyerek yüreklere su serpti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum