-

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY, REKTÖR ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Üniversitenin pek çok alanda hızlı bir şekilde büyüdüğünü, bunun ana etkenlerinden birisinin şehir-üniversite bütünleşmesine dair yapılan çalışmalar olduğunu söyledi.

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY, REKTÖR ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
29 Kasım 2018 - 13:34
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki heyet, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, kampüsün son durumu hakkında bilgiler veren Rektör Şahin, eğitim-öğretim faaliyetlerinin sorunsuz şekilde ilerlediğini vurguladı. Üniversitenin sadece akademik bilgi üreten bir kurum olmadığını, içinde bulunduğu şehre, şehrin diğer tüm dinamikleriyle birlikte katkı sunmaya gayret ettiğini söyleyen Şahin, “İşbirliği içinde yapılan her çalışmayı önemli buluyoruz. Bugün, Üniversitemizin hızlı şekilde büyüyor olması, şehirle kurduğumuz iyi ilişkilerin bir yansımasıdır” dedi. Şahin, konuşmasında Tıp Fakültesi, sosyal ve kültürel etkinlikler, akademik başarılar ve planlanan çalışmalara dair bilgiler de aktardı. 

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy da, Üniversitenin şehrin önemli bir değeri olduğunu, gerek sosyal hayata, gerek akademik camiaya, gerekse yerel gelişmelere sunduğu katkıların somut şekilde hissedildiğini vurguladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum