-

AK PARTİ SARIYAHŞİ İLÇESİNDE SEÇİM BÜROSU AÇTI

Ak Parti Sarıyahşi ilçemizde seçim bürosu açarak şov yaptı. Ak Parti Belediye Başkanı ve 31 Mart adayı Fatih Ünsal başkanlığında seçim strartı veren Sarıyahşi ilçesi ilçe halkının yoğun katılımı ile seçim bürosu açtı.

AK PARTİ SARIYAHŞİ İLÇESİNDE SEÇİM BÜROSU AÇTI
03 Şubat 2019 - 14:42
Seçim bürosunun açılışına Ak Parti il başkanı Hüseyin Altınsoy, gençlik kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, parti teşkilatı, Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, ilçe Başkanı Alim Eraslan, ilçe teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yaparak bu güne kadar yaptığı hizmetleri anlatan Ünsal; “ bu üçüncü dönemimiz ustalık dönemidir, sarıyahşi’de ayağınız çamura değmediği gibi çok önemli hizmetlere imza attık. Bundan sonra ki hedefimizde yüksek okul, baraj bölgesine açacağımız sosyal tesisimizin yanına birde havuz yapacağız. Sizler bizi izlemeye devam edin. Seçim sürecinde burası küçük bir ilçe kimse kimseyi kırmasın, kardeşlik ve saygı içerisinde seçim sürecini tamamlayalım” dedi.

        Açılışta bir konuşma yapan il Başkanı Hüseyin Altınsoy da, “ seçim starımızı Pazartesi günü veriyoruz. Gördüğüm kadarı ile Sarıyahşi burada işi bitirmiş. Bu kalabalık 15 Temmuz havasını bana hatırlattı” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum