-

AKFOD'LU FOTOĞRAFÇILAR TÜRKİYE'YE DAMGASINI VURUYOR

Aksaraylı Fotoğrafçılar 40 Kişilik Ekiple Yedigöllerin Güzelliklerini Karelere Yansıttılar...

 AKFOD'LU FOTOĞRAFÇILAR TÜRKİYE'YE DAMGASINI VURUYOR
06 Kasım 2014 - 10:07
Kısa adı AKFOD olan  (Aksaray Fotoğrafçılar Derneği) Aksaray'ın ve diğer illerin tarihi, doğal ve kültürel dokusunu kare kare fotoğraflamaya devam ediyor.

AKFOD yönetim kurulu üyeleri Fahri Tunç, İbrahim İnel, Zeki Seferoğlu, Atilla Güçsav ve diğer üyelerden oluşan yaklaşık 40 kişilik fotoğrafçı ekibi, Geçtiğimiz günlerde Bolu Yedigöller’e gezi programı düzenledi.  

AKFOD üyeleri Bolu, Yedigöller, Gölcük, Mudurnu ve çevresinde birbirinden güzel ve ilginç fotoğraflar çektiler. Fotoğraf sanatı sayesinde çok güzel bir ekip oluşturduklarını belirten AKFOD’lu yöneticiler yaptıkları ortak açıklamada tüm fotoğraf severlere çağrıda bulunarak şunları söylediler  "AKFOD olarak yıl içerisinde yapacağımız çalışmalarla Aksaray'ı İli içinde ve il dışında temsil etmeye devam edeceğiz. Fotoğrafa kültürel bir değer olarak bakan, sanata ve sanatçıya değer veren herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. AKFOD olarak Aksaray’da yaşayan bütün fotoğraf severleri eğitimler almak ve birlikte fotoğraf çekmek için bekliyoruz. . “dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum