-

AKSARAY'A 2020 YILININ İLK KARI YAĞDI

Aksaray’da uzun süredir beklenen kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkisini gösterdi.

AKSARAY'A 2020 YILININ İLK KARI YAĞDI
17 Ocak 2020 - 11:01
Aksaray’da uzun süredir beklenen kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Daha önce hazırlıklarını tamamlayan Aksaray Belediyesi Kar yağışının başlaması ile birlikte vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kar kürüme ve temizleme çalışmalarına başladı.

Aksaray Belediyesi, içinde bulunduğumuz kış aylarında olası kar yağışı ve hava muhalefeti sebebi ile vatandaşların mağduriyet yaşamaması için önceden hazırlık yapmıştı. Kar yağışının başlaması ile birlikte önceden hazırlanan ekipler, hazır bekleyen araçlar ve ekipmanlarla kar kürüme işlemi için anında harekete geçtiler.

Gece saatlerinde başlayan kar yağışına Aksaray Belediyesi ekipleri 4 adet tam donanımlı kar kürüme aracı, 4 adet kar kürüme ve tuzlama aracı, 5 adet Greyder ile anında müdahale etti.  

Kar yağışının Aksaray’a çok yakıştığının altını çizen Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediye ekiplerinin günün her saatinde teyakkuzda beklediğini belirtti. Başkan Dinçer, kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için belediyenin yeterli düzeyde personele, araca ve ekipmana sahip olduğunu söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum