-

AKSARAY AK GENÇLER ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, İl Üniversiteler Başkanı İsmail Alkaya ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Kampüse Hoş geldin etkinlikleri kapsamında Üniversiteye yeni başlayan gençler ile kahvaltı programında bir araya geldi.

AKSARAY AK GENÇLER ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
29 Ekim 2018 - 19:07
Kahvaltı programında konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimleri ile gençlerle ilgili hedef çıtasını yükseltmiş, Gençlere olan güvenini onlara seçilme hakkı vererek birkez daha ispat etmiştir. Bizler de Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirtmiş olduğu hedefe ulaşmak kendi dinamiklerimizi harekete geçirmek adına böyle bir program düzenledik. Programımıza bizleri kırmayıp katılım sağlayan tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah izin verirse sizlerle bu şehirde 4 yıl boyunca birlikte güzel çalışmalara imza atacağız. Bu şehirde sizler bizim misafirlerimizsiniz. Tüm genç kardeşlerimize kapımız açık, bizim meselemiz Aksaray, bizim meselemiz Türkiye. Bizler bu vatana ve bu vatanın evlatlarına hizmetkârız” dedi.

           

            Başkan Kılıç, Üniversiteli gençlerin sorunlarıntakipçisi olacaklarını çözümü noktasında ise üzerlerine düşeni fazlasıylayapacaklarını da ifade etti.

 

            İl Üniversiteler Başkanı İsmail Alkaya ise, “Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu dönem yine birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağız. AK davanın neferleri olarak verilen görevin sorumluluğunu birlikte üstlendik, ÜNİAK olarak gerekli gayret ve çabayı göstereceğiz. Amacımız, Ülkemizin değişik yerlerinden gelen üniversiteli arkadaşlarımıza hangi görüşte olurlarsa olsunlar onlara her konuda sahip çıkabilmektir. Arkadaşlarımız bize ailelerinin emanetleridir"dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum