-

AKSARAY AK PARTİDE EV ZİYARETİ MİNİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Tevazu, gayret ve samimiyet sloganıyla kapı kapı gezen Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer iki aileye misafir oldu. Mahallelinin akın ettiği evlerde toplantı mini bir mitinge dönüştü.

AKSARAY AK PARTİDE EV ZİYARETİ MİNİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ
05 Şubat 2019 - 12:13
Sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını yürüten Başkan Adayı Dinçer, ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya gelmeyi de ihmal etmiyor.

Dinçer’e ev ziyaretleri sırasında AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

AK heyetin ev ziyaretine geleceğini öğrenen mahalleli, hem Hasas Mahallesinde hem de Yunus Emre Mahallesindeki eve adeta akın etti. Kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan vatandaşlara teşekkür eden Dinçer, mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyerek, vatandaşların isteklerini bizzat not aldı.

Ziyaretler sırasında konuşan Dinçer, “Bir insanın her zaman kendini en güvende hissettiği, en samimi olduğu yer evidir. Biz de bu bilinçle vatandaşlarımızın evlerine misafir olarak onlarla hasbihal ediyor, sorun ve isteklerini yerinde dinleme fırsatı buluyoruz. Bu sayede sorunu yerinde görmüş, Aksaray’ı sokak sokak analiz etmiş oluyoruz.Sıcak karşılamaları, güler yüzlü ev sahiplikleri için ailelerimize ve bizleri yalnız bırakmayan mahalle halkına canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Memleket işinin gönül işi olduğunu vurgulayan Dinçer, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti sadece vaat veren, sadece konuşan parti değildir. AK Parti sözünün arkasında duran, ne yapabilecekse onu söyleyen bir partidir. Yaparsa yine AK Parti’nin yapacağını vatandaşlarımız biliyor. Halkımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak adına çok çalışacağız, durmayacağız, ye’se kapılmayacağız, gaflete düşmeyeceğiz.”dedi.

Aksaray’ın eski Aksaray olmadığını belirten vatandaşlar ise, AK Parti iktidarı ile kentteki değişimin ortada olduğunu belirterek, bu güzel hizmetlerin devamını istediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum