-

AKSARAY BAROSU KADIN ÜYELERİ İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİLER

Aksaray Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının verildiği gün dolayısıyla İL Genel Meclis Başkanı Mehmet TÜZÜN’Ü ve meclis üyeliğine seçilen kadın meclis üyeleri Ayşe Akel ve Selda Çıtak’ı ziyaret ettiler.

AKSARAY BAROSU KADIN ÜYELERİ İL GENEL MECLİSİNİ ZİYARET ETTİLER
06 Aralık 2018 - 14:07
Aksaray Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkının verildiği gün dolayısıyla İL Genel Meclis Başkanı Mehmet TÜZÜN’Ü ve meclis üyeliğine seçilen kadın meclis üyeleri Ayşe Akel ve Selda Çıtak’ı ziyaret ettiler.Meclis ziyaretine Eylül Sinem Karadal,Kübra Karatay Aslan,Melek Eroğlu,Ferdana Karayazılı,Elmas Ürkmez,Nurten Altınkaya,Özlem Döne Bölükbaş ve Saynur Öztürk katıldı.

Meclis Başkanı Mehmet TÜZÜN Kadın meclis üyelerini ziyarete gelen Aksaray Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyon üyelerine ve seçilen kadın meclis üyelerine çiçek takdim ederek günlerini kutladı.

Başkan TÜZÜN konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Kadınlara seçme ve seçilme hakkını tanıyan yasanın kabulü, Cumhuriyet tarihimiz içinde demokrasi adına atılan en önemli adımlardan biri olmuş; pek çok batılı ülkeden önce yürürlüğe konan bu yasa sayesinde, kadınlarımızın siyasi ve toplumsal hayattaki konumları daha da güçlenmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkının verildiği bu anlamlı günde kadın haklarının her geçen gün iyileştirilmesi ve kadınlarımızın toplumsal hayatın her alanında yerlerini almasını temenni ediyor Aksaray Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu ve seçilen meclis kadın üyelerimizin bu anlamlı günlerimi kutluyorum,dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum