-

AKSARAY BELEDİYESİ BELİRLENEN NOKTALARA YOLCU BEKLEME DURAĞI KURUYOR

Aksaray Belediyesi, eskiyen yıpranan yolcu bekleme duraklarının yanı sıra, TOKİ bölgesinde yeni açılan otobüs hattında belirlenen noktalara yolcu bekleme durağı kuruyor.

 AKSARAY BELEDİYESİ BELİRLENEN NOKTALARA YOLCU BEKLEME DURAĞI KURUYOR
19 Ekim 2014 - 10:07
Aksaray Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü toplu ulaşım güzergâhlarında, yolcuların bekleme süresi boyunca çevre ve hava şartlarından etkilenmemesi için otobüs duraklarına; yolcu bekleme durakları kurmaya başladı. TOKİ bölgesinde 4 ve 5 etap yerleşim bölgelerinde yeni açılan otobüs hattı güzergâhına kurulan Yolcu Bekleme Durağı, faal olarak kullanılmaya başlandı.

 Yeni bekleme duraklarının kullanmaya başlayan vatandaşlar, kendilerine sunulan hizmetten dolayı teşekkür ederek “TOKİ bölgesinde ulaşıma açılan bu güzergahta otobüs beklerken zaman zaman yağmura yakalanarak ıslanıyorduk. Önümüzde kış mevsimi var. Kış mevsimi öncesinde olumsuz hava koşulları ve kar yağışı öncesinde bu durakların buraya yerleştirilmesi bizleri memnun etti. Bize bu hizmeti sunan Sayın Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ve ekibine teşekkür ederiz” dediler.  

Polis Meslek Yüksek Okulu karşısında ve Mercedes Benz Fabrikası otobüs hattı güzergâhına yeni bekleme durakları kurulurken öte yandan merkezde yıpranan bazı bekleme durakları da yenileriyle değiştirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum