-

AKSARAY BELEDİYESİ ÇOCUK AKTİVİTE MERKEZİ AÇILDI

Aksaray Belediyesi tarafından Park Site AVM içerisinde ‘Çocuk Aktivite Merkezi’ düzenlenen törenle açıldı. Törene Aksaray Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkan Yardımcıları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

AKSARAY BELEDİYESİ ÇOCUK AKTİVİTE MERKEZİ AÇILDI
01 Aralık 2018 - 07:39
Aksaray Belediyesi tarafından Park Site AVM içerisinde ‘Çocuk Aktivite Merkezi’ düzenlenen törenle açıldı. Törene Aksaray Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkan Yardımcıları, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Ali Mantı; Çocuklara yönelik olarak yapılan merkezin önemine dikkat çekerek bu tür merkezlerin ilin sosyal, kültürel seviyesinin yükselmesine katkıda bulunacağını söyledi.

Vali Ali Mantı konuşmasında: “Bu merkez çocuklarımızın birkaç aktiviteyi bir arada yapabileceği özel biryer. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız burada güzel faaliyetler gerçekleştirecek. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise yaptığı konuşmasında; merkezin çocukların yeteneklerini ve el becerilerini geliştirmesine yardımcı olacağını söyledi. Yazgı; merkez içerisinde okuma etkinliklerinin yapılacağı kütüphane, serbest alanlar, çok amacı salonda şarkı ve tiyatro etkinlerinin yapılacağını, ahşap oyuncak atölyesinde ise kendi oyuncaklarını yapma imkânına kavuşacaklarını belirtti. Merkezde yine 100 yıllık oyuncakların sergilendiği bir de müzenin oluşturulduğun ifade eden Yazgı; robotik kodlama bölümünde çocukların teknolojiyi de yakından tanıma imkânına kavuşacağını bildirdi.

Konuşmaların ardından Çocuk Aktivite Merkezinin açılışı Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Merkezi gezerek incelemelerde bulunan Vali Ali Mantı çocuklar için çok güzel ortamların hazırlandığını merkezin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

 

 

-Valimiz Ali Mantı’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti devam ediyor

Vali Ali Mantı’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri sürüyor. Vali Ali Mantı; Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan ile Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Melih Ozan ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Yardımlı ve Oda Yönetim Kurulu Üyelerini Valilik makamında kabul etti.

Vali Ali Mantı ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirterek misafirlerine teşekkür etti.

 

-Aksaray Valisi Ali Mantı çarşı esnaflarını ziyaret etti

Aksaray Valisi Ali Mantı esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflarla selamlaşarak bir süre sohbet eden Vali Ali Mantı ‘Hayırlı İşler’ dileğinde bulunduğu esnaflara daha geniş zamanda kendilerini ziyaret edeceğini belirtti.

-Vali Ali Mantı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti

Aksaray Valisi Ali Mantı iade-i ziyaretleri kapsamında Aksaray Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından karşılanan Vali Ali Mantı, BaşkanYazgı ve Belediye Başkan Yardımcıları ile bir süre görüşerek belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı.

 

-Vali Ali Mantı: “Devlete, millete yapılan hizmetler kutsaldır’

Aksaray Valisi Ali Mantı İl Genel Meclis Üyeleri ve İl Özel İdaresi Birim Müdürleri ile bir araya geldi. İl Özel İdaresinde Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Genel Sekreter Ramazan Altundağ ve İl Genel Meclis Üyeleri ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Ali Mantı bir süre görüştüğü İl Genel Meclis Üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Mantı yaptığı konuşmasında İl Genel Meclisinde görüşmeleri tamamlanan 2019 bütçesinin kabul edildiğini yeni bütçenin Aksaray’a hayırlı olması dileğinde bulundu.

Konuşmasında İl Genel Meclisi Üyelerine Aksaray’a yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Ali Mantı: “İnsanlarımız her konuta talepkar olabiliyor. Bu taleplerin karşılanması için kaynak lazım. Sizler zor bir görev yapıyorsunuz. Ancak Devlete, millete yapılan hizmetler kutsaldır. Sizlerde bunu yapıyorsunuz. İl Genel Meclis Başkanımıza, Meclis Üyelerimize, Genel Sekreterimize birim müdürlerimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum