-

AKSARAY BELEDİYESİ GAZİLER ONURUNA KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ

Aksaray Belediyesi, Kıbrıs Barış Harekâtının 45. Yılı münasebetiyle Aksaraylı gazileri unutmadı ve Gaziler onuruna kahvaltı programı düzenledi. Piramit Kafede düzenlenen programa Aksaray Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, Muharip Gaziler Derneği Aksaray Başkanı Mustafa Dağ, gaziler ile aileleri katıldı.

AKSARAY BELEDİYESİ GAZİLER ONURUNA KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLEDİ
20 Temmuz 2019 - 14:16
Aksaray Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, gazilere hitaben yaptığı konuşmada ülkemizin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin birliği ve bütünlüğünü sağlamak uğruna canları feda şehitlerimiz ile fedakârca mücadele eden kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle andığını ifade etti.

Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Gazi Mustafa Dağ ise yaptığı konuşmada Kıbrıs Barış Harekâtının 45. Yılı münasebetiyle kendilerini kahvaltı programında buluşturan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e Teşekkür etti. 

Gazi Mustafa Dağ, bundan 45 yıl önce “Ayşe Tatile çıksın” parolası ile Kıbrıs’a çıktıklarını ifade ederek o gün orada yaşanan Barış Harekatını anlattı. 

Aksaraylı Gaziler kahvaltı sonrası Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum