-

AKSARAY BELEDİYESİ PAZAR ALANLARINDA MASKE VE ELDİVEN DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

Korona virüsünün yayılımcı etkisini ortadan kaldırmak ve halkın sağlığını korumak amacı ile tedbir çalışmaları yürüten Aksaray Belediyesi, halka açık alanlarda ve Pazar alanlarda maske ve eldiven dağıtarak esnafları ve vatandaşları tedbirlere uyulması noktasında uyarmaya devam ediyor.

AKSARAY BELEDİYESİ PAZAR ALANLARINDA MASKE VE ELDİVEN DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR
13 Nisan 2020 - 10:00
Aksaray Belediyesi, korona virüsü salgınına karşı tedbir amaçlı aldığı çalışmalara devam ediyor. Vatandaşın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yapan belediye ekipleri Pazar alanlarında da her hafta tedbirlerini sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri, alınan tedbirler kapsamında geçtiğimiz günlerde her kurulan Pazar alanlarında maske ve eldiven dağıtmıştı. Ekiplerin, vatandaşların sağlığını korumak amacı ile pazar pazarında faaliyet gösteren esnaflara ve alışveriş yapmak için orada bulunan vatandaşlara da maske ve eldiven dağıttı.

Zabıta ekiplerinin de denetim yapmak amacı ile bulunduğu pazar pazarında esnafların ve vatandaşların hijyen kurallarına uyma ve sosyal mesafeyi korunmak noktasında dikkatli olmaları için uyarıldı.

Aksaray Belediyesi’nin, Korona virüse karşı tedbir amaçlı çok yoğun bir çalışma sergilediğini belirten, Aksaray Manavcılar, Balıkçılar, Tavuk ve Yumurtacılar odası Başkanı Kuddusi Yeşildal, geçtiğimiz günlerde tüm Pazar alanlarında maske ve eldiven dağıtıldığını belirterek Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve ekibine Pazar esnafları ve vatandaşların sağlığı için aldıkları önlemlerden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum