-

AKSARAY BELEDİYESİ SPORUN BÜTÜN DALLARINA DESTEK VERİYOR

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; Aksaray’ı futbol, basketbol, voleybol, hentbol, judo, atletizm ve tekerlekli sandalye branşlarında ulusal arenada temsil eden Aksaray Belediyespor takım oyuncuları ve antrenörleri ile bir araya geldi. Başkan Yazgı, sporcuların bayramını tebrik ederken Aksaray’ın tanıtımı için sportif faaliyetlerin bir fırsat olduğunu dile getirdi...

AKSARAY BELEDİYESİ SPORUN BÜTÜN DALLARINA DESTEK VERİYOR
11 Ekim 2014 - 16:17
2014-2015 sezonunun açılmasıyla birlikte Aksaray’ı sportif arenada temsil edecek olan Aksaray Belediyespor takımları ve oyuncuları Atatürk Spor Salonu’nda bir araya geldi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberinde belediye meclis üyeleri ile birlikteBelediyespor oyuncularını ziyaret ederek yeni sezonda sporculara ve takım antrenörlerine başarılar diledi. Aksaray BelediyesporKulüp Başkanı Murat Koç, takım ve sporcularla ilgili bilgileri Başkan Yazgı’ya aktarırken takımların yeni sezona hazır olduğunu söyledi. 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sportif arenada Aksaray’ın tanıtımı noktasında en etkin şekilde kullanacaklarını ifade ederek; “Mevcut olan sistemimizi biraz daha genişletmek için bunu geliştirmekle beraberde Aksaray’ımızı daha tanınır bir hale getirebilmemiz için hangi branşlarımızı öne çıkarmamız gerekiyor, bu branşlarla nasıl bir katkı sağlanacağı ile ilgili daha önce bir çalışmamız oldu. Daha önce 3 branş 14 kategori ve 180 lisanslı sporcumuz varken, şuanda 7 branş, 21 kategoride 572 lisanslı sporcumuz var. Fırsat buldukça bu tür organizasyonları ve karşılaşmaları izlemeye özen göstereceğiz.”dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum