-

AKSARAY BELEDİYESPOR KADIN HENTBOL TAKIMINA MORAL ZİYARETİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor ve sağlığın kesiştiği alanda güzel işler yapmanın gayretinde olduklarını ve bu noktada samimi biçimde çalıştıklarını ifade etti.

AKSARAY BELEDİYESPOR KADIN HENTBOL TAKIMINA MORAL ZİYARETİ
10 Kasım 2020 - 11:12
Rektör Şahin, şehri Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde başarıyla temsil eden Aksaray Belediyespor Kadın Hentbol Takımı’na moral ziyaretinde bulundu. Antrenman ziyaretinde teknik heyet ve sporcularla hasbihal eden Prof. Şahin, ASÜ’nün spor ve sağlık alanındaki ihtisaslaşma çalışmalarından bahsetti. 2018 yılından bu yana ihtisaslaşmaya dair proje çalışmalarının sürdürüldüğünü ve ortaya güzel işlerin çıkmaya başladığını ifade eden ASÜ Rektörü, “Bu ve benzeri ziyaretler ürettiğimiz ve üretmeyi planladığımız projelerin şekillenmesi açısından çok değerli.

Amacımız, spor kültürünü yaygınlaştırmak, yeni sportif organizasyonları şehrimize kazandırmak, spor ve sağlığın kesiştiği kümede -kalıcı etkiler oluşturacak ve sürekliliği olan- yatırım ve üretimlere öncülük etmektir. Sizlerin fikirlerini değerli buluyor ve süreci hep birlikte, ortak akılla ilerletmek istiyoruz” dedi. Aksaray Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Başkanı Gamze Çelik, Başantrenör Muhittin Kılınç, Yardımcı Antrenör Serkan Pala ve Menajer Emine Kılınç ise Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve takımın son durumu hakkında bilgiler verdi.

Ziyareti esnasında Rektör Şahin’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Deligöz ile Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Lalehan Akyüz de eşlik etti. Tatlı ikramının ardından Rektör Şahin, sporculara ve teknik heyete süper ligdeki mücadelelerinde başarılar diledi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum