-

AKSARAY BİT PAZARINA BÜYÜK RAĞBET

Ekonomik krizden dolayı halkın alım gücünün giderek düşmesi vatandaşı alternatif alışveriş alanlarına yönlendirdi. Alternatif alışveriş alanlarından olan Salı Pazarı’nın hemen arkasındaki alanda yer alan bit pazarında yok yok.

AKSARAY BİT PAZARINA BÜYÜK RAĞBET
23 Ağustos 2019 - 09:29
Ekonomik krizden dolayı halkın alım gücünün giderek düşmesi vatandaşı alternatif alışveriş alanlarına yönlendirdi. Alternatif alışveriş alanlarından olan Salı Pazarı’nın hemen arkasındaki alanda yer alan bit pazarında yok yok. Aksaray'da her pazar kurulan Bit Pazarı vatandaşlar tarafından büyük rağbet görürken, pazar esnafı insanların bu pazarda özel ürünleri çok ucuza alabildiğini ifade etti.

Pek çok alanda birçok eşyanın bulunduğu  Bit Pazarı, bu hafta da doldu taştı. Aksaraylı vatandaşlar adeta "Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı" sözüne nazire yaptı. 

 

HİÇBİR YERDE YOK



Pazarda satış yapan esnaf, pazarın daimi müşterileri olduğunu belirterek, "Her geçen gün pazara olan rağbet artıyor sürekli olarak buradan alışveriş yapan insanlar var. Burada insanlar ihtiyaç duydukları bir ürünü çok ucuz fiyata edinebiliyor. Bu pazarda satılan ürünlerin kimisi artık üretilmiyor, bu nedenle bazı vatandaşlar aradıkları bu özel ürünleri bizde bulabiliyor" ifadelerini kullandı.

*Haber İbrahim Amaç

YORUMLAR

  • 0 Yorum