-

AKSARAY'DA 15 TEMMUZ'DA ŞEHİTLER VE GAZİLER ANISINA PROGRAM DÜZENLENECEK

Tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve 15 Temmuz şehitleri anılacak.

AKSARAY'DA 15 TEMMUZ'DA ŞEHİTLER VE GAZİLER ANISINA PROGRAM DÜZENLENECEK
13 Temmuz 2019 - 09:55
15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü vesile ile Aksaray’da bir dizi etkinlikler gerçekleşecek. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Türkiye’ye en karanlık gecelerinden birini yaşatan FETÖ Terör örgütü üyelerinin hain darbe girişiminin, Milli İradeye sahip çıkan milletimiz sayesinde engellendiği ve o karanlık gecede 248 şehit ve 2196 vatandaşımızın yaralandığını hatırlattı.

“Hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmadık ve unutturmayacağız” diyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, açıklamasının devamında “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara inerek Milli İradeye sahip çıkan milletimiz tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir. 

15 Temmuz gecesi ülkemizin ve milletimizin bekası için canlarını feda eden ve dünya demokrasi tarihine adlarını altın harflerle yazdıran kahraman “15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklere halkımızı davet ediyorum” dedi.  

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri;

15 Temmuz Pazartesi günü;


  • Saat 11.00’da şehitlik ziyareti yapılacak

  • 13.30’da Ulu camimizde şehitlerimizin ruhuna Mevlidi Şerif ve Hatim duası okunacak.

  • Milli İrade ve Demokrasi Meydanında saat 20.30’da sahne kurulacak.

  • Şehitlerimiz anısına Nurullah Güneşdoğdu, Ömer Döngeloğlu, Dursun Ali Erzincanlı ve Ali Kınık gibi isimlerde sahnede olacak.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum