-

AKSARAY'DA 2018 KARİYER VE İSTİHDAM GÜNÜ PROGRAMI

Aksaray Valiliği himayesinde Belediye, Üniversite, Milli Eğitim, İş Kur Müdürlüğü ile Ticaret ve Sanayi Odası ve Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliğinde Aksaray Üniversitesi Konferans salonunda Aksaray Kariyer ve İstihdam Günü Programı düzenlendi.

AKSARAY'DA 2018 KARİYER VE İSTİHDAM GÜNÜ PROGRAMI
03 Aralık 2018 - 13:04
Aksaray Üniversitesi Konferans salonunda düzenlenen Aksaray Kariyer ve İstihdam Günü Programında Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı da bir konuşma yaptı, Kaşlı Konuşmasında; 

Sayın Valim

Değerli Protokol Üyeleri, Kıymetli Öğrenciler,

Hanımefendiler, beyefendiler, Salonda bulunan misafirler ve Sayın Basın Mensupları sizleri saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.

Aksaray Valiliğimiz himayesinde, Belediye, Üniversite, Milli Eğitim, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası, Ahiler Kalkınma Ajansı ve İşKur Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Aksaray Kariyer ve İstihdam Günü'nün şehrimizde ve ülkemizde iş piyasasına girecek olan gençlerimizin, işsizlerimizin ve iş gücü arayan sektörlerimizin buluşturulması özellikle son zamanlarda ülkemizde yaşanan terör olayları ve döviz artışlarıyla yaşanan ekonomik kriz sonrası artan işsizlik sorununa ilimizde katkı sağlayacağını düşünüyor ve anlamlı buluyorum.

 

Milletvekili seçilmemden sonra özellikle 5 aylık geçen süre zarfında ilimizde en çok muhatap olduğum sorunların başında işsizlik olduğunu, bu durumla ilgilide en çok muhatap olduğumuz kurum Aksaray İŞKUR Müdürlüğümüz olmuştur. Ben bu vesileyle işsiz vatandaşlarımızın iş bulmasına, işverenimize de   işçi temin etmekte büyük çaba sarfeden İŞKUR Müdürümüz Sn. Mahmut AKKUŞ Beyefendi ve personeline çok teşekkür ediyorum.

 

Aksaray Kariyer günleri ile iş görüşmesi, staj ve iş imkanı, destek proğramları, girişimcilik kursları, konferansları ve çalıştayları proğramları boyunca gerçekleştirilecek olması oldukça memnuniyet vericidir. Gençlerimizin kariyerlerini planlamasında katkı sunacak ve farkındalık sağlayacak bu proğramın faydalı ve başarılı geçmesini ümit ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; Aksaray Kariyer ve İstihdam Gününün, gençlerimizin iş hayatına atılarak kariyer basamaklarını tırmanmasına, iş verenlerimizin de aradıkları nitelikte personel bulmasına vesile olmasını temenni eder, özellikle en çok istihdam, kadın istihdamı gerçekleştiren ve engelli personel çalıştıran firmaları tebrik ediyor, bu proğramın hazırlanmasında emeği geçenler ile işveren ve katılan herkese teşekkür ediyor, tüm Aksaray'lı hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum