-

Aksaray'da 2019 Yılı Hava Sporları etkinlik planlamaları değerlendirildi

Vali Yardımcısı Şahin Bayhan beraberinde Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, Hava Sporları Aksaray İl Temsilcisi Abdullah Kahraman ile Vali Ali Mantı’yı ziyaret etti.

Aksaray'da 2019 Yılı Hava Sporları etkinlik planlamaları değerlendirildi
05 Aralık 2018 - 16:08
Aksaray’da spor faaliyetleri hakkında Vali Ali Mantı’ya bilgi veren Vali Yardımcısı Şahin Bayhan 2018 yılı spor etkinlikleri kapsamında Hasan Dağı’nda gerçekleştirilen Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonasının gerçekleştirildiğini Aksaray’ın hava sporlarında önemli bir yeri olduğunu belirtti.

2019 yılı etkinlik programı hakkında Vali Ali Mantı’ya bilgi veren Hava Sporları Aksaray İl Temsilcisi Abdullah Kahraman Aksaray’ın ulusal ve uluslararası yamaç paraşütü yarışmalarına ev sahipliği yaptığını sporcuların Aksaray’dan memnun bir şekilde ayrıldığını belirtti.

Kahraman; 2019 yılı etkinlik ve şampiyona planlamaları kapsamında yamaç paraşütü dalında Aksaray’da yeni faaliyetler gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Vali Ali Mantı sporun insan ve toplum hayatındaki önemine vurgu yaparak sağlıklı nesillerin yetişmesinde olmazsa olmazın spor olduğunu bu konuda herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum