-

AKSARAY'DA 95. YIL CUMHURİYET RESEPSİYONU

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yıldönümü nedeniyle Aksaray'da Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi.

AKSARAY'DA 95. YIL CUMHURİYET RESEPSİYONU
30 Ekim 2018 - 09:00
Grand Altuntaş Otel’de Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi’nin ev sahipliğinde verilen Cumhuriyet Resepsiyonu'na Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül eşi Semiha Sarıgül, 1. Ağır Ceza  Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, İdare Mahkemesi Başkanı Şenol Karadeniz, Aksaray Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Hacı Murat Yılmaz, Baro Başkanı Ramazan Erhan Toprak, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık eşi Efsun Anık,  Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Gürkan Karaman, Hakkı Loğoğlu, İlçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ile resmi kurum ve kuruluşların müdürleri,  şehit aileleri ve gaziler katıldı.

        Vali Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez'in davetlileri karşıladığı resepsiyonda Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından Cumhuriyet Bayramı Konseri verildi.

Konser sonunda Vali Aykut Pekmez Dr. Öğretim Üyesi  Zeynep Yadigaroğlu, Dr. Öğretim Üyesi Pınar Şahin, Dr. Öğretim Üyesi Gülbahar Urhan, Dr. Öğretim Üyesi R.Nil Aksoy, Dr. Öğretim Üyesi Ali Kerim Önel, Dr. Öğretim Üyesi Ayda Aras, Arş.Gör.AyşegülGöklen, Araştırma Görevlisi Hasan Mustan’a teşekkür belgesi verdi.

Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte davetlileri masalarında ziyaret etti. Şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilendi.

Cumhuriyetin ilanının 95. yıldönümü için hazırlanan pastayı davetliler ve çocuklarla kesen Vali Pekmez; Cumhuriyetin kuruluşunu 95. Yıldönümünü kutlayarak davetlilere teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum