-

AKSARAY'DA AT ARABALARINA YÖNELİK UYGULAMA BAŞLADI

Şehir içi trafiğinin akışının sorunsuz bir şekilde sağlanabilmesi için durmaksızın çalışan Aksaray Belediyesi, şehir içi ana arterlerde trafiği olumsuz etkileyen at arabaları ile ilgili çalışma gerçekleştirdi.

AKSARAY'DA AT ARABALARINA YÖNELİK UYGULAMA BAŞLADI
28 Haziran 2018 - 13:31
Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir içi trafiği tehlikeye düşüren ve zaman zaman kazalara sebebiyet veren at arabalarına yönelik uygulama başlattı. Trafiğe at arabasıyla çıkan kişiler hakkında ve özelliklede terminal yolunda orta refüjlerde başıboş bulunan at sahipleri hakkında idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Zabıta Müdürlüğü, uygulamanın önümüzdeki günlerde süreceğini bildirirken uygulama dışında hareket edenler hakkında yasal işlem başlatılacağını duyurdu.

 

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

At arabalarının şehir içi trafiğinde seyretmesi trafikte tehlikeye sebep olmasının yanında çevre kirliliğine neden olduğunu belirten vatandaşlar, “Belediye ekiplerinin at arabalarını şehrin içine almaması çok iyi oluyor. Aslında modern bir şehirde hala at arabası ile taşımacılık yapılması şehrimize de yakışmıyor. Gerçekten çok yerinde bir karar. Bu kararı alanları ve uygulayanları tebrik ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum