-

Aksaray'da Beyazay'ın Küçük Ellerinde, Fidanlar Toprakla Buluştu

Türkiye Beyazay Derneği Aksaray Şubesi ve Aksaray Üniversitesi Beyazay Öğrenci Topluluğunun geleneksel olarak gerçekleştirdiği fidan dikme şenliği, bu yıl Kazıcıktol İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Aksaray'da Beyazay'ın Küçük Ellerinde, Fidanlar Toprakla Buluştu
18 Nisan 2019 - 06:30
 Önceki yıllardan farklı olarak bu yıl misafir bir okul daha etkinliğe katıldı. Metropol Koleji 3 sınıf öğrencilerinin de katılımıyla farklı bir kimliğe bürünen etkinliğe, Aksaray Üniversitesi Beyazay Topluluğu Öğrencileri, öğretmenler, veliler ve dernek yönetimi de katıldı.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Beyazay Derneği Başkanı Doç.Dr. Mustafa Kayıhan ERBAŞ:

“Bu yıl iki okulu bir araya getirerek daha geniş kapsamlı bir etkinlik düzenledik. Amacımız hem doğa sevgisi ve bilinci oluşturmak, farklı kültürlere sahip çocukları bir araya getirerek kaynaştırmak hem de bu fırsatla engelliler konusunda çocukları bilinçlendirmektir. Çok güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Erbaş ayrıca “Her yıl fidan sayısını 2’ye katlayarak devam ettiklerini, geçen yıl 30, bu yıl 60 fidan diktiklerini, önümüzdeki yıl hedeflerinin 120 fidan olduğunu belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum