-

AKSARAY DA DEVLET HASTANELERİ DENETLENDİ

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı, Aksaray Devlet Hastanesi ile Ortaköy, Eskil ve Gülağaç İlçe Devlet Hastaneleri “Çalışan İş Güvenliği” açısından denetlendi.

AKSARAY DA DEVLET HASTANELERİ DENETLENDİ
27 Eylül 2014 - 14:23
Sağlık hizmetlerinin her branşından konusunda uzman 30 kişiden oluşturulan ekip, başta Aksaray Devlet Hastanesi olmak üzere, Ortaköy, Eskil ve Gülağaç Devlet Hastanelerini denetledi.

Hastaneler, Tesis Yönetimi, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Atık Yönetimi, Enfeksiyonların kontrolu ve önlenmesi, Laboratuvar hizmetleri, Görüntüleme hizmetleri,  Ameliyathane ve yoğun bakım hizmetleri, Sterilizasyon hizmetleri, Diyaliz ve Psikiyatri hizmetleri,  Nükleer Tıp Hizmetleri, Mutfak Hizmetleri  “Çalışan İş güvenliği” konusunda  kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerin de özellikle de Aksaray Devlet Hastanesinde,  ilk defa çalışan hakları konusunda gerçekleştirilen denetim ve öz değerlendirmeye çalışanlar, hem sorunun tespiti noktasında, hemde çözüm önerileri konusunda bizzat ortak edilmiş oldu.

16-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde, “ Çalışan İş Güvenliği “ konusunda görülen eksiklikler, sorunun tesbiti ve çözümü için alınan tavsiye kararları Sağlık Bakanlığına rapor edildi. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum