-

AKSARAY'DA GAZETECİLER ÖĞRENCİLERE MESLEKİ DENEYİMLERİNİ ANLATTI

Aksaray Hacı Kerim Yardımlı İmam Hatip Ortaokulu 7´inci sınıf öğrencileri, "Medyanın Sosyal Değişime ve Etkileşime Etkisi" konulu Sosyal Bilgileri dersinde gazetecileri ağırladı.

AKSARAY'DA GAZETECİLER ÖĞRENCİLERE MESLEKİ DENEYİMLERİNİ ANLATTI
17 Ekim 2018 - 14:15
Konferansa Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Aksaray İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı ve Aksaray Haberci İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Avcı, Ajans AHA İmtiyaz Sahibi Armağan Şen katıldı. 

Okul Müdürü Turhan Akkurt´un da yer aldığı konferansta medya mensupları öğrencilere meslek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. 

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar yaptığı konuşmada, medya çalışmaları, medyanın amacı ve tekzip haberleri hakkında bilgiler verdi. 

İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı ve Aksaray Haberci İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Avcı ise sosyal medya ve kişiler üzerinde etkileri ve sosyal medyanın haberleşme çağı hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Ajans AHA İmtiyaz Sahibi Armağan Şen ise sahada gazetecilik, muhabirin görevleri, haber hazırlanması konusunda öğrencilerin sorularına yanıt verdi. 

Yaklaşık 2 saat süren konferans sonunda ise öğrenciler gazetecilik ve medya konusunda merak ettikleri konular hakkında sorular sordular.

Okul müdürü Turhan Akkurt medya mensuplarına Kur-an´ı Kerim ve Hz. Muhammed´in hayatı konulu kitap hediye etti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum