-

AKSARAY'DA GÖRME ENGELLİLER KUR'AN OKUMAYA BAŞLADI

Aksaray Belediyesinin katkılarıyla, Aksaray Müftülüğünün yaz tatili döneminde açtığı yaz Kur’an kursuna giden görme engelli öğrenciler, kursu başarı ile tamamlayarak Kur’an-ı Kerim okumaya başladılar. Belediye Başkanı Evren Dinçer, öğrencilerin başarısından dolayı tebrik ederek “Bu başarı onların azmi sonucu elde edildi. Belediye olarak biz her zaman onların yanındayız” ifadelerini kullandı.

AKSARAY'DA GÖRME ENGELLİLER KUR'AN OKUMAYA BAŞLADI
09 Ağustos 2019 - 15:46
68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üyesi görme engelli öğrenciler, yaz tatilinde sürecinde Somuncu Baba Külliyesi yaz Kuran kursuna katıldılar. Aksaray Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi öncülüğünde kuran eğitimi alan öğrenciler, yaz kuran kursunu başarı ile tamamladı.

68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinde Kuran eğitimini tamamlayan öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Evren Dinçer, törene katılarak öğrencilere kurs bitirme belgelerini verdi.

Görme engellilerin, böylesine anlamlı bir günde Kur’an eğitimlerini tamamladığını söyleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Pırıl pırıl gençlerimiz Kur’an eğitimlerini tamamladılar. Bizlerde sertifika töreninde kendilerini yalnız bırakmadık. Bizler bu kardeşlerimize bu çocuklarımıza her konuda destek olacağız. Onların Kur’an eğitimini almalarına emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Görme engellilere sürpriz hediyeler verilirken törenden sonra öğrenciler kuran tilaveti okudular.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum