-

AKSARAY'DA KANSER TEDAVİSİ GÖREN POLİS MEMURU İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Aksaray ilinde Emniyet teşkilatında görevli kanser hastası Polis Memuru Mehmet Ali AYDENK PANKREAS KANSERİ Teşhisi ile İzmir Şehir Hastanesinde Ameliyat oldu. Tedavisi için gerekli para için yardım kampanyası düzenlendi.

AKSARAY'DA KANSER TEDAVİSİ GÖREN POLİS MEMURU İÇİN YARDIM KAMPANYASI
21 Haziran 2019 - 04:56
Aksaray ilinde Emniyet teşkilatında görevli kanser hastası Polis Memuru Mehmet Ali AYDENK PANKREAS KANSERİ Teşhisi ile İzmir Şehir Hastanesinde Ameliyat  oldu. Tedavisi için  gerekli para için yardım kampanyası düzenlendi.

 

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kadrosunda görevli Polis Memuru Mehmet Ali AYDENK , PANKREAS KANSERİ Teşhisi ile İzmir Şehir Hastanesinde Ameliyat  oldu. Tedavisi  halen İzmir Şehir Hastanesinde devam etmekte. Tedavi masraflarını karşılamak için Aksaray valiliği onayı T.C. Aksaray Halk Bankası Merkez Şubesi nezdinde Açılan  ” MEHMET ALİ AYDENK´E YARDIM KAMPANYASI  ” adı altında 

TR 71 0001 2009 1780 0010 2614 12 İban  nolu hesapta toplanacak . TümTürkiyeyi Kapsayan yardım kampanyasına isteyen herkes katılım yapabilecek.

Yardım yapacak vatandaşlar Açıklama kısmına  ” MEHMET ALİ AYDENK´E YARDIM KAMPANYASI ”   Yazmaları yeterli.

YORUMLAR

  • 0 Yorum