-

AKSARAY'DA SERACILIK İHTİSAS OSB FİZİBİLİTE ÇALIŞMASI İÇİN İLK İMZALAR ATILDI

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Ahiler Kalkınma Ajansı 2018 Fizibilite Desteği kapsamında sağlanan mali destek ile Aksaray’da İhtisas OSB Fizibilitesi için açtığı hizmet ihalesi sonuçlanarak, fizibilite çalışmalarının başlaması için sözleşme imzalandı.

AKSARAY'DA SERACILIK İHTİSAS OSB FİZİBİLİTE ÇALIŞMASI İÇİN İLK İMZALAR ATILDI
20 Mayıs 2019 - 09:01
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Pektaş, imza töreni sonrasında ihale sonucunda yapılacak olan fizibilite çalışmasının, şehrimize hayırlı olmasını diledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş yaptığı açıklama da " Seracılık üzerine büyük önem verdiğimiz bir proje olan ihtisas OSB için fizibilite çalışmalarına başlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız ihale sonucunda bugün sözleşmeyi imzalayarak yarından itibaren araştırmalar başlayacak. Bu projemiz hayat bulması durumunda Aksaray seracılık ve seracılığa dayalı tarım noktasında Türkiye'nin ikinci Antalya'sı olacaktır. İnşallah en kısa sürede fizibilite çalışmaları tamamlanarak projenin hayat bulması için çalışmalarımız başlayacaktır. Fizibilite çalışmalarının şehrimiz adına hayırlı olmasını diliyorum “Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum