-

AKSARAY'DA THK NEZDİNDE YAMAÇPARAŞÜTÜ EĞİTİMİNE İLGİ ARTIYOR

Aksaray'da Türk Hava Kurumu 10 Haziran - 23 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği P2 yamaç paraşütü kursuna ilgi artıyor.

AKSARAY'DA THK NEZDİNDE YAMAÇPARAŞÜTÜ EĞİTİMİNE İLGİ ARTIYOR
08 Mayıs 2019 - 15:20
Türk Hava Kurumu Aksaray Şubesine uçuş eğitimi için başvuru yapanların sayısı her geçen gün artarken Aksaray’ın genç ve dinamik girişimcilerinden olan Ayşen Benlioğlu ve Murat Koyak ta uçuş eğitimi alacaklar arsında yerlerini aldı.

Konu ile alakalı bir açıklamada bulunan Türk Hava Kurumu Aksaray Şube Başkanı Hamit Özkök Türk Hava Kurumunun vatandaşlara sağlamış olduğu eğitimlere değinerek “ Türk Hava Kurumu (THK ) Nezdinde Eskişehir, Konya ve Sinop’ da düzenlenen uçuş eğitimlerine katılmak için Aksaray’ımızın sevilen siması genç girişimci heyecanı ile her zaman girişimciliğini ortaya koyan Ayşen Benlioğlu ve Murat Koyak kardeşimiz Eskişehir de uçuş eğitimi almak için bizlere müracaatlarını yaptılar bu gün de protokollerini imzalıyoruz. Aksaray’ımızdabirçokkişi uçuş eğitimi almak için bizlere müracaatta bulunuyor ve gerekli izinleri alıyor. Bizlerde bu olaya vesile olduğumuz için bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün Aksaraylı hemşerilerimizi de Türk Hava Kurumu’nun ücretsiz olarak açmış olduğu bu eğitimlerden faydalanması gerektiğini düşünüyorum. Eğitimlere katılacak olan bütün kursiyerlere şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum ” dedi.

Özkök açıklamasının devamında “ Türk hava Kurumu Türk milletine ve bilhassa Türk gençliğine havacılığın sivil ve askeri sahada sahip olduğu ve olacağı rolün büyük ehemmiyetini anlatmak,  havacılık aşkını uyandırmak, yurdun savunmasındaki önemini belirtmektir” diyerek sözlerini noktaladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum