-

AKSARAY'DA £UYGULAMALI İŞLETME ANALİZİ EĞİTİMİ' BAŞLADI

Ahiler Kalkınma Ajansı(AHİKA) 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Aksaray Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği tarafından yürütülen ve Kamu-Üniversite-Sanayi KÜSİ işbirliği çerçevesinde planlanan “Uygulamalı İşletme Analizi Eğitimi ” projesi 6 Ocak 2020 Pazartesi günü itibarıyla başladı.

AKSARAY'DA £UYGULAMALI İŞLETME ANALİZİ EĞİTİMİ' BAŞLADI
07 Ocak 2020 - 15:19
Ahiler Kalkınma Ajansı(AHİKA) 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Aksaray Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği tarafından yürütülen ve Kamu-Üniversite-Sanayi KÜSİ işbirliği çerçevesinde planlanan “Uygulamalı İşletme Analizi Eğitimi ” projesi 6 Ocak 2020 Pazartesi günü itibarıyla başladı.  Proje kapsamında düzenlenen eğitim Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası eğitim salonunda  gerçekleştiriliyor.

Projede, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren farklı iş gruplarından oluşan firmaların, temel ve destek fonksiyonları bazında geldiği noktayı tespit etmek ve durum analiz sonrasında uygun yol haritası belirlenmek amacıyla Aksaray Üniversitesinde farklı branşlarda çalışan 15 kişilik Akademik kadroya hem teorik hem de uygulamalı olarak işletme analizi eğitimi veriliyor.

Proje sonrası  Eğitimi alan kişiler ile firma eşleştirmesi yapılarak firmaların işletme analizleri yapılması planlanıyor. 5 gün sürecek olan eğitimin son gününde bir işletme ziyaret edilerek yerinde uygulamalı işletme analizi yapılacağı bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum