-

AKSARAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Aksaray Belediyesi, yapımı tamamlanarak açılışa hazırlanan 600 yataklı Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine ulaşımı kolaylaştırmak için E90’dan girişli bağlantı yolunda asfaltlama çalışmalarına başladı.

AKSARAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
09 Ekim 2018 - 14:17
Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 30 Metre genişliğinde ve yaklaşık 3000 metre uzunluğunda ki yeni bağlantı yolu için metruk binaların yıkımı ile yolun genişlemesini sağlamıştı. Yolun genişlemesi ile birlikte yolun çift taraflı kullanılmaya açılması için alt yapı ve yol üzerinde TMT serim çalışmaları tamamlandı.

                Özeller – Ağaçlı Kavşağından başlayıp sanayi sitesi içinden E-90 Karayoluna kadar uzanan Eğitim Araştırma Hastane yolu için gerekli her türlü alt yapı çalışmasını tamamlayan Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu yol üzerinde asfaltlama çalışmasına başladı.            

Asfaltlama çalışmasının tamamlanması ile birlikte hizmete açılacak olan yol için vatandaşlar, Eğitim ve Araştırma Hastanesine Aksaray Belediyesi tarafından yeni yolların yapılmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum