-

AKSARAY GENÇ MÜSİAD'DAN ANKARA GENÇ MÜSİAD'A ZİYARET

Aksaray Genç MÜSİAD Başkanı Said Sametoğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Şükrü Tanşi ve Talha Arıbaş ile Ankara Genç MÜSİAD Başkanı Hüseyin Akçin'i makamında ziyaret ettiler.

AKSARAY GENÇ MÜSİAD'DAN ANKARA GENÇ MÜSİAD'A ZİYARET
19 Ağustos 2020 - 11:30
MÜSİAD Ankara hizmet binasında gerçekleşen ziyarete Genç MÜSİAD Amerika Başkanı Gökhan Doğan ve Genç MÜSİAD Gebze Başkanı Ömer Faruk Uysal'da katılım sağladı. Başkanların bir araya geldiği ziyarette yurt içi ve yurt dışı şube çalışmaları, eğitim programları ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Başkan Sametoglu yaptığı konuşmada; Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz yurt dışı faaliyetlerimiz arasında yer alan eğitim, gezi, iş seyahati ve yatırım konularını kapsayan birçok alanda görüşmeler yaparak ileriye dönük planlamalarda bulunduk. Aksaray Genç MÜSİAD Üyeleri olarak yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerimize devam edeceğiz dedi.

 

Aksaray Genç MÜSİAD heyeti ziyaretin sonunda ilk milli taarruz helikopteri ATAK Helikopteri, ilk milli insansız hava aracı olan ANKA (TIHA), Türk başlangıç ve temel eğitim uçağı olan Hür kuş ve Meltem – II sistem entegrasyonu projelerinde en kritik parçaların üretimini yapan Küçükpazarlı Havacılık ve Uzay Bölümü (KPA) ziyaret ederek fabrika CEO'su ve MÜSİAD Ankara üyesi Taha Kücükpazarlı'dan bilgi alarak üretim tesislerinde incelemede bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum