-

AKSARAY İL BAŞKANI ALTINSOY, 'AK PARTİ İKTİDARINA TÜRKİYE'NİN İHTİYACI VAR'

Türkiye’nin AK Parti iktidarına her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğuna vurgu yapan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Türkiye’den başka yaşayacağımız bir ülke yoktur. Bu ülkeye ve liderine hep birlikte savunup sahip çıkacağız” dedi.

AKSARAY İL BAŞKANI ALTINSOY, 'AK PARTİ İKTİDARINA TÜRKİYE'NİN İHTİYACI VAR'
15 Ekim 2018 - 13:59
Türkiye’nin birliğini, bütünlüğünü bozmadan geleceğe yürüyeceklerini, bunu yapmaya mecbur olduklarını belirten Başkan Altınsoy, “Çünkü Türkiye’den başka yaşayacağımız bir ülke yoktur. Cennet vatanı bu ülkeyi, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hep birlikte savunacağız, hep birlikte sahip çıkacağız. Asla ve asla Türkiye düşmanlarına hiçbir fırsatı tanımayacağız, vermeyeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

 

 Başkan Altınsoy, “Türkiye’nin bugüne kadar ki AK Parti iktidarları döneminde, her alandaki başarıları bizi motife etmiştir ve Türkiye’ye olan hizmet borcumuzu bu anlamda yerine getirmek gibi bir sorumlukla siyaset yapıyoruz. Biz milletimizi seviyoruz, ülkemizi seviyoruz, ülkemiz üzerinde birtakım hesaplar, planlar yapmak isteyenlere karşı da daha çok çalışmamız, daha çok mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyoruz.”

 

AK Parti’nin çok büyük bir aile olduğuna işaret eden Altınsoy, şunları kaydetti: “AK Parti Aksaray’da hızla yükselmeye ve büyümeye devam ediyor. Gerçekleştirilen icraatlarına, yapılan yatırımların ve hizmetlerin farkında olan Aksaraylı hemşerilerimizin desteği ile AK Parti ailesi günden güne genişlemeye devam ediyor. AK Parti’nin ülke genelinde üye sayısı 11 milyon, Aksaray genelinde ise 42 bin 574 civarında. AK Parti çok büyük bir aile. Genel merkezden sandığa kadar ciddi bir yapımız var. Bu yapıyı muhafaza etmek, bu yapıyı dinamik tutmak için sürekli istişare ve iletişim halindeyiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum