-

Aksaray'lı Kahraman özel harekatçı baba ocağındaydı

15 Temmuz kahramanlarında Özel harekat müdüriyken adından sıkça  bahsettiren Eraslan Er Ankara İl Emniyet müdür yardımcılığına terfi olduktan sonra ilk defa Aksaraya geldi.

Aksaray'lı Kahraman özel harekatçı baba ocağındaydı
12 Kasım 2019 - 21:21
 

15 Temmuz kahramanlarında Özel harekat müdüriyken adından sıkça  bahsettiren Eraslan Er Ankara İl Emniyet müdür yardımcılığına terfi olduktan sonra ilk defa Aksaraya geldi. İlk önce Baba ocağını ziyaret eden Eraslan Er şehit babasının adına yaptırılan ŞEHİT ALİ ER OKULUNU ziyaret etti. kahramanca çarpışarak şehit düşen  Ali Er kendi gibi üç tane başarılı  emniyetçi evlat yetiştirmiş.

Aksarayda yeşil doğa Dernek başkanı Abdulkadir Ay ile hasbihal eden kahraman özel harekatçı daha sonra kendisini Ankarada ziyaret eden Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'in makamında ziyaret etti. Sıla hasreti çektiği her halinden belli olan Eraslan Er şehit babası ve özel harekatçılar adınada birer Fidan dikti.

Aksaray milletvekillerinden sadece Kaşlı nın ziyaret ettiği Eraslan Er'e diğer vekillerin gitmemesi Aksaraylı diğer bürokratlara olan ilgisizliği akla getirdi.

AKSARAYIN GURURU olan Özel Harekatçı Eraslan Er Genel kurmay Başkanıyla direk görüşebilen çok az bürokrat tan bisidir. Özel Harekattaki başarısını Basın camiası dikkatle izliyor.

Baba ocağını unutmayan Kahramanımız Aksaray'dan gelip Ankara'da sıkıntıda olan her hemşehrisinin işine   koşuşturması yiğitliğinin yanında insanlığınıda öne çıkartıyor

Aksaraylılar 5 vilayette emniyet müdürleri olarak görev yapan Aksaray doğumlu  yiğitleriyle gurur duyuyorlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum