-

AKSARAY MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINI SEÇİYOR

Aksaray Muhtarlar Derneği 26 Ekim 2019 Cumartesi günü yapacağı kongre ile yeni başkanını seçiyor. Fikret Dağ tek aday olarak başkan olacak...

AKSARAY MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINI SEÇİYOR
16 Ekim 2019 - 10:59
Aksaray Muhtarlar Derneği 26 Ekim 2019 Cumartesi günü yapacağı kongre ile yeni başkanını seçiyor. Muhtarlar derneğinin mevcut Başkanı Paşaçık Muhtarı Mehmet Emin Tetik yeniden aday olmayacak. Muhtarlar kendi aralarında anlaşarak Zincirli Mahallesi Muhtarı Fikret Dağ’ı tek aday olarak gösterdiler.

Aksaraysporun sevilen futbolcusu, stoper, beyefendiliği ile tanıdığımız, Aksaray Belediyesinde de uzun yıllar hizmet veren Fikret Dağ’în Aksaray Muhtarlar Derneğine tek aday gösterilmesinden dolayı gerek kamuoyu gerekse muhtarlar büyük memnuniyetlik duydular.

Değer abidesi Fikret Dağ’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Derneğe ve muhtar arkadaşlarına çok büyük katma değer vereceğine inancımız sonsuzdur.

Büyük Bölcek Mahallesi Muhtarı Sinan Yavaş yaptığı açıklamada, Sevgili muhtar arkadaşlarım 26 Ekim 2019 da muhtarlar Derneğimizin olağanüstü Kongresi vardır. Bu zamana kadar emeği gecen Mehmet Başkanıma ve yönetimine ve üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bütün muhtar arkadaşları bir çatı altında topladığı için iyi günde kötü günde yanımızda olduğu için sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni görevi devir alacak olan Fikret Dağ abimize ve yönetimine ve üyelerine şimdiden hayırlı olsun diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum