-

AKSARAY PROTOKOL ÜYELERİNDEN ANLAMLI BAYRAMLAŞMA "2018"

Aksaray’da yapılan bayramlaşmada Yaşlılar,Hastalar,Yetimler,Polisler,Askerler ziyaret edildi.Şehitler kabri başında Rahmet ve Minnetle anıldı.

AKSARAY PROTOKOL ÜYELERİNDEN ANLAMLI BAYRAMLAŞMA "2018"
16 Haziran 2018 - 13:42
Aksaray Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programına  Vali Aykut Pekmez, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık,  Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Ak Parti Milletvekili adayı Muhammed Aktaş, MHP Milletvekili Adayları, Ramazan Kaşlı, Aysun Hızlı Okur, Fatih Önemli, Sefer Alkan,  ATSO  Başkanı Cüneyt Göktaş, ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı

Bayramlaşma programında  protokol üyeleri ilk olarak Kadir Üç yıldız Huzurevi’ndeki yaşlıları ziyaret ederek başladılar. Protokol üyeleri yaşlıların ellerini öperek bayramlarını kutladılar. Daha sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçen protokol üyeleri burada yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip çeşitli hediyeler verip bayramlarını kutladılar.

Daha sonra Çocuk Yuvası´nda kalanları ziyaret eden protokol üyeleri, burada bulunan çocuklarla bayramlaştı. Ardından da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı´na giden protokol üyeleri, buradaki polis ve jandarma personeliyle bayramlaştı.

Protokol üyeleri, Cuma Namazının ardından son olarak Aksaray Şehitliğine ziyaret gerçekleştirdi. Protokol üyeleri, burada Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin kabirleri başında dua ederek çiçek bıraktılar. Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle andılar. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum