-

AKSARAY TİCARET ve SANAYİ ODASI 5 YILDIZLI ODA OLMA YOLUNDA

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Oda Sistemlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayarak kurmuş olduğu Akreditasyon Sistemi, EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamaları da dikkate alınarak, 2001 yılında

AKSARAY TİCARET ve SANAYİ ODASI 5 YILDIZLI ODA OLMA YOLUNDA
27 Ekim 2014 - 11:41
MB Danışmanlık firmasının kurucusu Mehmet Besleme tarafından geçtiğimiz hafta sonu ATSO hizmet Binasında personellere Akreditasyon Eğitimi verilirken, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerine de Akreditasyon Bilgilendirme ve Oryantasyon süreci hakkında seminer düzenlendi.

Aksaray’ın 5. Yıldızlı Oda olma yolunda ilerlediğini belirten ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, yapmış olduğu açıklama da eğitimin eksikliklerin giderilmesi noktasında önemli bir adım olduğunu dile getirirken, açıklamasının devamında ; “ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.RifatHisarcıklıoğlu’nun önemle üzerinde durduğu ve Türkiye’deki Oda/Borsalarımızın Londra, Paris, Münih, Amsterdam’daki Ticaret ve Sanayi Odaları ile eşdeğer olmaları gerektiği inancını Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak kabullendiğimizi, Aksaray’ın Avrupa’daki Odalardan alınan hizmetleri bire bir olarak üyelerine yansıtmaları gerektiğini bilerek çıkmış olduğumuz yolda Akredite olma yolunda ilerliyoruz. Mevcut hizmetlerimizin Avrupa ile eş değer halde olmasına rağmen daha ilerilere gidebilmek için bu süreci dikkatle takip ediyor ve kendimize benimsiyoruz.

Bölge’de öncü oda olmak vizyonumuzun gerçekleşebilmesi için öncelikli olarak 5. Yıldızlı Oda olacak ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının önderliğinde ilimiz sanayisini daha üst yerlere çıkaracağız. Alanında uzman MB Danışmanlık Kurucusu Mehmet Besleme tarafından personelimize ve Meclis üyelerimize vermiş olduğumuz bilgilendirme semineri ile sürece kendimizi daha sıkı ve hırslı bir şekilde bağlama imkânı bulduk. Allah’ın izni ile inandığımız yolda ilimiz 5. Yıldızlı Oda olacak ve ATSO Vizyonunu gerçekleştirecek” Dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum