-

AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 YILDIZLI OLDU

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Oda Sistemlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayarak kurmuş olduğu Akreditasyon Sistemi, EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamaları da dikkate alınarak, 2001 yılında başlatılan Oda Akreditasyon Modelinde Beş Yıldızlı oda olma yolunda ilerleyişini başarıyla tamamladı.

AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 YILDIZLI OLDU
03 Aralık 2014 - 10:00
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının 5. Yıldızlı Oda olmasını değerlendiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; " Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.RifatHisarcıklıoğlu'nun önemle üzerinde durduğu ve Türkiye'deki Oda/Borsalarımızın Londra, Paris, Münih, Amsterdam'daki Ticaret ve Sanayi Odaları ile eşdeğer olmaları gerektiği inancını Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak kabullendiğimizi, Aksaray'ın Avrupa'daki Odalardan alınan hizmetleri bire bir olarak üyelerine yansıtmaları gerektiğini bilerek çıkmış olduğumuz yolda Akredite olma yolunda ilerlediğimiz süreci başarı ile tamamladık. Mevcut hizmetlerimizin Avrupa ile eş değer halde olmasına rağmen daha ilerilere gidebilmek için bu süreci dikkatle takip ediyor ve kendimize benimsiyoruz.

Bölge'de öncü oda olmak vizyonumuzun gerçekleşebilmesi için öncelikli olarak 5. Yıldızlı Oda olacak ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının önderliğinde ilimiz sanayisini daha üst yerlere çıkaracağız" Dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum