-

AKSARAY TİCARET ve SANAYİ ODASIN DA YILIN PERSONELLERİNE ÖDÜL

Aksaray Ticaret ve Sanayi ( ATSO ) 2014 yılında göstermiş olduğu performanslarından dolayı başarılı personellerini ödüllendirdi.

AKSARAY TİCARET ve SANAYİ ODASIN DA YILIN PERSONELLERİNE ÖDÜL
27 Kasım 2014 - 14:38
5 Yıldızlı oda olma yolunda ilerleyen ve Avrupa’daki odalarla eş değer pozisyona gelen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası çalışanların göstermiş olduğu çalışmalar sonunda başarılı personellerini ödüllendirdi, Birinci olan personelini ( Nihat Koz ) 3 günlük ailesi ile birlikte tatile gönderirken İkinci olan personeline ( Murat Alkan ) Cumhuriyet altını üçüncü olan personeline ise ( Recep Dilli ) yarım altın hediye edildi.

 

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “ ÇALIŞANLARIMIZIN PERFORMANSLARI MEMNUNİYET VERİCİ”

Başarılı personellerine hediyelerini takdim eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımızın ne derece büyüklükte olduğunu Aksaray’la birlikte birçok şehrimizde gösterdik. Hatta yurtdışından yatırımcıların dikkatini çektik. Aksaray sanayisine farklı bir ivme getirdik.Tabi ki bu birlik ve beraberlikten gelen bir başarı idi. Başarılarımızın temel kaynağı kurumlarımızla olan birlik ve beraberliktir.

Bizler Meclis ve Yönetim Kurulu olarak her zaman personellerimizle bir olduk. Onların hep arkasında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bütün personellerimiz 2014 yılında hepsi üstün başarı göstermişlerdir. Ben bütün personellerime göstermiş olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 2014 yılında çalışma arkadaşlarının amirlerinin takdiri ile dereceye giren başarılı personellerimizi de göstermiş olduğu performanslarından dolayı takdir ediyor, başarılarının devamını diliyorum” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum