-

AKSARAY TIP FAKÜLTESİ EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Tıp Fakültesi’nde akademik kadronun giderek büyüdüğünü belirtti.

AKSARAY TIP FAKÜLTESİ EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
25 Eylül 2018 - 15:05
Sağlık alanına dair her yatırımı titizlikle takip ettiklerini ve bu alana dair büyüme planlarını sürekli olarak gözden geçirdiklerini ifade eden Rektör Şahin, yeni dönem öncesinde Tıp Fakültesi ailesiyle bir araya geldi. Şu ana kadar yapılan çalışmalar ve yapılması planlananlarla alakalı Fakülte yöneticilerinden bilgiler alan ASÜ Rektörü, akademisyenlerle de istişarelerde bulundu. Tıp Fakültesi’nin Üniversiteyi olduğu kadar tüm toplumu da çok yakından ilgilendirdiğini belirten Prof. Şahin, “2023 vizyonu çerçevesinde tüm alanlarda olduğu gibi, sağlık alanında da planlı ve Türkiye’nin gelişimine denk bir şekilde büyümek arzusundayız. Öğrencilerimizin nitelikli eğitimleri ve halkın aldığı sağlık hizmetlerinin kalitesine katkı sunmak hepimizin ortak amacı. Tıp Fakültesi uzun soluklu bir süreç. Şu ana kadar son derece verimli bir büyüme tablosu ortaya çıktı. Bundan sonra da yine tüm işlerimizi büyük bir dikkat ve özenle yapmayı sürdürerek, bugün bulunduğumuz yerden daha ileriye, el birliği içerisinde geleceğiz” dedi.

Toplantıda Dekan Prof. Dr. Namık Özkan, son gelişmelere ilişkin bilgiler verdi. Rektör Şahin, yeni dönemde tüm akademisyenlere görevlerinde başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum