-

AKSARAY ULU CAMİ DE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD OKUTULDU, HELVA DAĞITILDI

Aksaray Belediyesi, İdlib’te şehit olan askerler için Ulu Camide Mevlid okuttu. Okunan Mevlid’in ardından Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlara helva dağıttı...

AKSARAY ULU CAMİ DE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD OKUTULDU, HELVA DAĞITILDI
02 Mart 2020 - 15:16
Aksaray Belediyesi, İdlib’te şehit olan askerler için Ulu Camide Mevlid okuttu. Okunan Mevlid’in ardından Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlara helva dağıttı.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer ile birlikte Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri Melid Programına ve helva dağıtımına katıldılar.

 

Mevlid programında konuşan Belediye Başkanı Evren Dinçer; ‘’Bugün Ulu Camimizde kahraman ordumuz, Mehmetçiklerimiz ve bu vatan için can veren bütün şehitlerimizin aziz ruhları için Mevlid okutuyoruz. Mevlid programı sonrasında Cami cemaatimize ve çevrede bulunan vatandaşlarımıza helva ikramında bulunacağız. Vatanımız için şehadete yürümüş aziz şehitlerimizi asla unutmayacağız. Onların Emaneti olan muhterem ailelerini baş tacı bileceğiz.’’ Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum