-

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ'NİN İSMİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ GÜNDEMDE, AK PARTİ VE MHP ÖNERGE VERDİ

Aksaray İl Genel Meclisi 2020 yılının ilk toplantısını 2 Ocak 2020 Perşembe günü İl Genel Meclisi toplantı salonunda Meclis Başkanı Mehmet Tüzün başkanlığında yaptı.

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ'NİN İSMİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ GÜNDEMDE, AK PARTİ VE MHP ÖNERGE VERDİ
03 Ocak 2020 - 07:10
Toplantıda birçok gündem maddesi ele alındı. Şehrin dikkatini çeken kamuoyunda Gündem maddelerinden bir tanesi de Aksaray Üniversitesi'nin ismine Yunus Emre ibaresinin eklenmesi için AK Parti ve MHP'li İl Genel Meclisi üyelerinin vermiş olduğu önerge yer aldı. Aksaray il genel meclisinde bulunan MHP ve AK Partili meclis üyeleri Aksaray Üniversitesi'nin isminin yanına Aksaray Yunus Emre Üniversitesi olması şeklinde önerge verdi. Önerge değerlendirilecek ve önerge ile ilgili karar önümüzdeki günlerde verilecek.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün,"Aksaray Üniversitesi'nin isminin yanına Aksaray Yunus Emre Üniversitesi olması konusunda şu anda AK Parti ve MHP meclis üyeleri bir önerge vermişlerdir, Bu önergeyi değerlendiriyoruz. Bugün için Aksaray Üniversitesi'nin isminin değişikliği konusu önümüzdeki günlerde karara varacak"dedi.


YORUMLAR

  • 1 Yorum