-

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ YENİ SOSYAL TESİS İNŞAATI YÜZDE 75 ORANINDA TAMAMLANDI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, yatırımları Üniversitenin büyümesine denk ve gelecek yılları da kapsayacak şekilde kurguladıklarını ifade etti.

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ YENİ SOSYAL TESİS İNŞAATI YÜZDE 75 ORANINDA TAMAMLANDI
14 Kasım 2018 - 14:22
İnşaatı devam eden yeni sosyal tesiste incelemelerde bulunan Şahin, projenin sorunsuz şekilde devam ettiğini ve binanın yüzde 75 oranında tamamlandığını belirtti. Yeni sosyal tesisisin, farklı büyüklüklerde yemek salonları ve kapsamlı bir mutfağa sahip olmasının ötesinde, kültür-sanat etkinliklerine hizmet edebilecek bölümlerinin de olduğunu ifade eden ASÜ Rektörü, “Mevcut tesisimiz öğrenciler ve personel sayısının yıllar içinde artması münasebetiyle yetersiz kalmaya başlamıştı. İnşaatı devam eden yeni tesis tamamlandığında hem kampüse, hem de şehre hizmet edebilecek bir mekâna sahip olacağız. Bu mekânda öğrenci ve personel yemekhaneleri, alakart restoran, VIP salon, kapsamlı mutfak ve çok amaçlı salon gibi detaylar bulunuyor. Çok amaçlı salon, pek çok kültür-sanat etkinliğine ve kalabalık organizasyonlara uygun şekilde tasarlanıyor. Gelecek yıllar da dikkate alınarak yapılan tesisimizdeki çalışmalar hızla ve sorunsuz şekilde devam ediyor” dedi.

İnceleme gezisine Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş, Yapı İşleri Dairesi BaşkanıSerpil Doğuş Gümüşsoy ve yüklenici firma yetkilileri de katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum