-

AKSARAY VE NUSEYBİN TİCARET BORSASI KARDEŞ BORSA OLDU

Aksaray Ticaret Borsası(ATB) ve Nusaybin Ticaret Borsası (NTB) imzaladıkları protokol ile 'Kardeş Borsa' oldular...

AKSARAY VE NUSEYBİN TİCARET BORSASI KARDEŞ BORSA OLDU
19 Nisan 2019 - 12:33
Şehirlerarasında ekonomik, teknolojik ve insani ilişkileri güçlendirme ve hizmet kalite anlayışını paylaşma amacıyla gerçekleştirilen protokolde Nusaybin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aktaş, Meclis Başkanı Abdulhakim Aytimur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şehmuz Peker Genel Sekreter Abdullah Dal, Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Özkök, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Duman, Mahmut Aktürk, Hidayet Şanlı, Özkan Tosun, Meclis Üyesi Hasan Kurt ve Genel Sekreter Ramazan Etlik yer aldı.

Nusaybin Ticaret Borsası Başkanı Necdet Aktaş yaptığı açıklamada Aksaray Ticaret Borsasının Türkiye’nin en başarılı borsalarından biri olduğunu ifade ederek “ Aksaray Ticaret Borsasını başarılı çalışmalarını hem Sine vizyon gösteriminde hem de sosyal medyadan yakından takip ediyordum. Türkiye’nin sayılı borsası diyorum çünkü çok başarılı işlere imza attılar. Borsa başkanımız Hamit Özkök’ü yönetim kurulum adına tebrik ediyorum. Ayrıca kardeş borsa olarak bizi kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “Aksaray Ticaret Borsası Ve Nusaybin Ticaret Borsası arasında iş birliği ve kardeş borsa protokolü sebebi ile bu gün bizleri ziyaret eden Nusaybin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aktaş, Meclis Başkanı Abdulhakim Aytimur kardeşim ve ekibi bizleri şereflendirdiler, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ben yapılan protokole iki medeniyetin buluşması diyorum. Nusaybin büyük bir medeniyete sahiptir ve bizim için çok önemli değer arz etmektedir. Bu vesile ile ben Nusaybin kardeşliğinden memnunum. Aksaray Ticaret Borsası ekibi adına bu imzayı gururla ve şerefle atıyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyor saygılar sunuyorum” dedi.

Nusaybin Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdulhakim Aytimur ise “Öncelikle yaptığımız kardeşlik protokolünün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz çok memnun olduk, çünkü sizin gibi dev bir borsamız bizi kardeşliğe kabul etti. Bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tekrardan bizleri burada ağırladığınızdan ve kardeş borsa olarak kabul ettiğinizden dolayı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

İmzalanan protokol sonrasında Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezini gezen ve Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’den bilgiler alan Nusaybin heyeti Aksaray dan ayrıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum