-

AKSARAY YEREL YÖNETİMLER İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, yerel yönetimler istişare toplantıları kapsamında ilimizi ziyaret edip, Belediye Başkanları ve AK Parti Teşkilatları ile bir araya geldi.

AKSARAY YEREL YÖNETİMLER İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU
19 Temmuz 2018 - 15:29
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Başkanlık makamında yaptığı açıklamada; “Yerel yönetimler den sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya’nın talimatları doğrultusunda sorumluluk bölgemizdeki İl, İlçe ve Belde Belediye başkanlarımız ile istişare toplantısında bir araya geliyoruz. Amacımız belediyelerimizin hizmet alanlarını görmek, karşılaşılan problemlere çözümler noktasında istişareler yapıp daha sağlıklı işler yapılmasını sağlamak.

 

            İnanıyorum ki AK Parti’nin hizmet kervanının en önemli karargâhı durumunda ki Aksaray’da hizmetler devam ediyor. Gelişmişlik düzeyinde Aksaray’ın önemli bir mesafe kaydettiğini gördüm. İnşallah hizmetlerin verimi noktasında daha güzel çalışmalar devam edecek. Bizler de katkı sunmaya devam edeceğiz. Değerli İl Başkanıma, Belediye Başkanlarıma, İlçe Başkanlarımıza ve Belde Başkanlarımıza, Başkan yardımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aksaraylı hemşerilerimize sevgiler saygılar sunuyorum “dedi.

 

            İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise yaptığı açıklamada “Ülke genelinde 24 Haziran yerel seçimleri sonrası önümüzdeki yerel yönetim seçimleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Aksaraylı vatandaşlarımıza her zaman en iyi hizmeti sunan partimizin il ve ilçe belediyeleri, bizim göz bebeğimiz. Bir kısım faaliyetleri ile istişare ve değerlendirmelerde bulunmak için bugün istişare toplantımızı düzenleyerek, yol haritamızı belirliyoruz.

 

            AK Parti Aksaray İl Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermek, sorunların çözümünde aracı olmak bizim asli vazifemizdir. Teşkilatlarımız sorunların çözümü noktasında vatandaşlarımızdan gelen talepleri anında ilgili kurumlarla ve yerel yönetimlerimizle paylaşarak önemli bir işi üstleniyorlar. Hizmet ayağında önemli bir sorumluluğu olan partimizin belediyeleri ile de teşkilatlarımızdan gelen talepleri çözerek vatandaşlarımıza koordineli bir çalışma sunuyoruz. İl Belediyemizden, İlçe ve Belde belediyelerimize kadar AK belediyecilik ile Aksaray, tarihinin en büyük yatırımlarını aldı, almaya da devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum