-

AKSARAYDA 40 YILDIR ASFALT ATILMAYAN YERLERE ASFALT ATILIYOR

Aksaray Belediyesi Zafer Ve Bedir Muhtar Mahallelerinde Sıcak Asfalt Çalışmalarına Başladı...

AKSARAYDA 40 YILDIR ASFALT ATILMAYAN YERLERE ASFALT ATILIYOR
19 Ekim 2014 - 09:54
Aksaray Belediyesi, 40 yıldır asfalt atılmayan Zafer ve Bedir Muhtar Mahallesine sıcak asfaltlı yol yapmaya başladı. Her iki mahallenin birleşme noktasında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleri Başkan Yazgı’ya dua ederken mahallelerinde görmek istedikleri hizmetleri de tek tek dile getirdiler.

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kenar mahallerinin yol ağının tekrar denetimden geçirerek gerekli görülen yol güzergâhlarına sıcak asfalt yol yaparak çözüm odaklı çalışma sergiliyorlar. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın denetiminde yürütülen çalışmalarda özelliklede yolu dahi bulunmayan kenar mahallelere öncelik veriliyor.

Öncelik sırasına göre ve planlı şekilde sürdürülen çalışmalar kapsamında Zafer ve Bedir Muhtar Mahallerinde yürütülen asfalt çalışmalarını Başkan Yardımcılarıyla birlikte inceleyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mahalle sakinlerinin sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştı. Bir taraftan asfalt çalışmalarını incelerken diğer yandan da mahalle halkıyla sohbet eden Başkan Yazgı,  

vatandaşların hal hatırını sordu ve eksikliklerin tek tek tespit edilmesini istedi.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, mevcut yolların bakımı, asfaltlanması ve ihtiyaç duyulan yollara sıcak asfalt döküleceğini belirterek “Bedir Muhtar ve Zafer Mahallelerinin kesiştiği noktada çalışmamız sürüyor. Yol yapımımız bununla sınırlı kalmayacak her iki mahallenin iç kesimlerine bu yolun bağlanmasını sağlayacağız. Halk memnuniyetinin öncelikli olduğunu her platforma da dile getirdiğim gibi bu hizmetimizin tamamı insanımız için. Yol, medeniyet ve çağdaşlığın bir göstergesidir. O yüzden yolu olmayan diğer mahallelerimizde imkanlar dahilinde çalışacağız. Mahallemize 40 yıldır asfalt atılmamış. Bizim amacımız eksikliği tamamlayan ve yapılamayanı yapan bir belediye anlayışı ile çalışmalara devam etmektir” dedi.

Mahalle sakinlerinin asfalt çalışmaları dolayısıyla Başkan Yazgı’ya teşekkür ettiler.

            

YORUMLAR

  • 0 Yorum