-

AKSARAY'IN HER İLÇESİ KENDİNE ÖZGÜ BİR MARKA BELİRLEMELİ

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ağaçören ilçesini ziyaretinde her ilçenin kendi dinamiğini ortaya çıkarmasını ve ilçelerin kendine özgü bir marka belirlemesini istedi...

AKSARAY'IN HER İLÇESİ KENDİNE ÖZGÜ BİR MARKA BELİRLEMELİ
26 Eylül 2014 - 15:44
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Ağaçören ilçesine ziyarette bulunarak Ağaçören Belediye Başkanı Tuncay Atak, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ünsal ve İl Genel Meclis Üyesini ziyaret ettiler. İlçenin sosyal tesisini ziyaretin ardından Belediye binasına geçen heyet, karşılıklı görüşmelerde bulundular.   

‘İlçelerin kendi adından söz ettirmesi için kendi dinamiğini belirlemeli’ diyen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Aksaray isminin önüne başka bir il adının gelmesinden herkes rahatsız. İlk adımlarımızı attık bundan sonra daha güçlü adımlarla ilerlememiz lazım. Her ilçemiz kendine özgü bir özellik belirleyecek. Ağaçören bir özelliğini açığa çıkaracak onun üzerine gideceğiz, Sarıyahşi başka bir özelliğini çıkaracak onun üstüne gideceğiz. Yani ilçeyi tanıtacak bir olgunun olması gerekir. Amacımız insanlara burayı tanıtmak. Bunun için bizler Aksaray Belediyesi olarak el birliği ile ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kanunun ve bizim bütçemizin el verdiği ölçüde biz sizin yanınızda olmaya sonuna kadar varız. İlçelerimiz ile bir bütünüz.

Başkanım ile beraber göreve başladık. Yaklaşık 6 ay geçti Allah nasip ederse iyi bir yolda gidiyoruz” dedi.

Ağaçören Belediye Başkanı Tuncay Atak ise Aksaray’ın belediyesinin hizmetlerini örnek aldığını ifade ederek şunları söyledi:  Haluk Başkanımız sağ olsun. Şuanda buraya gelmesi bizi gururlandırdı. İnşallah bundan sonraki dönemlerde bizde bir kardeş olarak her türlü desteği vereceğiz. İlçemizin sorunları büyük, biz bu sorunları beraber aşacağız inşallah. Haluk Başkanımızın başarılarını takdir ediyor onu örnek alıyoruz. Aksaray’da yapılan gece operasyonlarını örnek alarak bizde ilçemize uygulamaya çalıştık.

Diğer bir örnek uygulamamız ise Logomuz oldu. Aksaray Belediyesinin yaptığı gibi bizde ilçemizin logosunu değiştirdik. Önceki logo ilçemizi tam olarak yansıtmıyordu. Şimdi ise tarım ve özelliklede kaliteli ceviz üretiminde marka olan İlçemizin logosunda bu objelere daha geniş yer verdik. İnşallah ilçemize daha iyi hizmetler yapacağız” dedi.

Başkan Yazgı ve beraberindeki heyet, Belediyenin Sosyal tesislerini ziyaret ettikten sonra İlçe esnaflarına hayırlı olsun diyerek vatandaşlarla kısa süreli sohbet etti. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum